Sponsoren

Zonder alle goede giften en donaties/sponsoring zou Inloophuis Hoogvliet geen activiteiten kunnen organiseren.

Daarom zijn we blij met elke gift en donatie.Elke donateur/sponsor is voor ons bijzonder en graag willen we u laten weten welke mensen ons inloophuis een warm hart toedragen.

ONLINE DONEREN

2014

Een scheidsrechter die niet bij name genoemd wil worden doneert een jaar lang zijn vrijwilligers vergoeding voor elk gespeelde wedstrijd.

Een bijdrage aan de optocht in het kader van wereldkankerdag.

Antwoordkerk gebruik van de zalen

Jumbo Zalmplaat draagt bij aan de wekelijkse lunch.

Bewoners van de Wijnruitstraat flat 1 en 2 haalden ruim honderd euro op tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Van
www.hannot.nl kregen we € 1000, - als bijdrage aan de activiteiten van het inloophuis.
Jacco’s Hairline haalde bij familie, klanten en personeel € 1100,- op.
Onze donateurs:

Hans van Helden

Sylvana Fabrie

Ton Bernsen

Accuweb.nl
Van uitgeverij Toth hebben we drie exemplaren van dit prachtige boek gekregen.
De KRO gaf ons 10 exemplaren om de workshop schrijven mee af te sluiten.